söndag 11 mars 2012

Roligt!

Jag har nu haft min blogg igång sen i mitten av maj. Jag ville ha nånstans där tankar och händelser inför våran flytt till Tallinn kunde få plats.
Nu när flytten är avklarad är det jätteroligt att ha dessa inlägg att gå tillbaka till och läsa vad som hände. Och när saker och ting hände.

Fortfarande tycker jag om att skriva och det är mysigt att ha nånstans att samla händelser under vår tid här.


Jag tycker det är jätteroligt att ha bloggen och jag är otroligt tacksam och glad över att det finns folk som är intresserade av vad som händer i vårt liv.
Jag blir otroligt glad när ni lämnar ett och annat avtryck genom att kommentera och jag läser alla era kommentarer. Tack, snälla ni.

Den här veckan har jag haft läsare från 10 olika länder. Otroligt, men sant! roligt!





Efter att våra gäster från Sverige åkte till flygplatsen i morse tänkte jag dra en sväng till gymmet. Men jag kom inte längre än till att bara tänka den tanken.

Så om inte jag kommer till gymmet, får väl gymmet komma till mig istället.
Litet träningspass på lurvmattan i vardagsrummet tillsammans med lilleman gjorde susen.
Vad roligt !
Senare insåg vi att grannarna som pulade på sin garageuppfart hade fullkomlig insyn på vad vi höll på med. Typ kissande hunden, plankan, situps osv. Men det bjussade vi på.




På fredag drar jag på egen utflykt. Jag ska ta flyget till Köpenhamn för att där hoppa på tåget och åka över bron till Sverige, och åka vidare till brorsan som möter upp mig i Karlshamn.
Jag ska äntligen få träffa min nya brorsson. En alldeles underbar liten kille som luktar sådär gosigt, underbart bebisgott. Som bara bebisar kan.
Och så ska jag krama på min yngsta guddotter, hans storasyster, jättemycket. Kärlek!


By the way, jag är borta i fyra dagar och då är det mammafritt här hemma. Och hör och häpna, då ska det firas hos killarna som är kvar. Ett fenomen som jag har märkt förrut. Att det ska firas när mamman lämnar hemmet. Märkligt påhitt. Eller så lämnar jag hemmet kanske alldeles för sällan....?



Förresten, vi kanske ska börja fira när pappan åker bort oxå?

2 kommentarer:

  1. Det är fantastiskt att få följa er tid i Tallin. Det känns inte som att du är så långt borta då.... ILY

    SvaraRadera
  2. tack för att du följer! Det känns inte som om du är så långt borta då! :)

    kram kram!

    SvaraRadera