söndag 7 april 2013

Inte klokt vad tiden går fort.

Ännu en helg har förflutit. Eller rättare sagt, ytterligare en helg har sprungit iväg i all världens fart. En jättemysig helg som började med en hämtning på Tallinna Lennujam.

Makens äldsta lillasyster med familj har varit på besök från Linköping fredag - söndag. De hämtades på flygplatsen i fredags och fick vare sig de ville eller inte åka med och titta på Calle som spelade match på eftermiddagen.



På fredagskvällen hade vi bokat bord på restaurang Baby Back i Tabasalo, strax utanför Tallinn. 
Ett fantastiskt skönt ställe med alla bord fulla med folk. Hela tiden. I alla åldrar. Vi beställde alla vad vi ville ha och  till slut kom allt ut på bordet. Addes  "XXXL Houseburger De Lux" såg ut så här.






Under lördagen sken solen från en klarblå himmel hela dagen. Så det fick bli en liten kultursamlardag.
Gamla Stan. Utsiktsplatserna. Vi åt lunch på "The legendary Pancake House" där pannkakorna var helt enorma. Småtjejerna knatade på och var riktigt tålmodiga. Men sen slocknade de i bilen och vi lite större passade då på att stanna till med bilarna vid Pirita Strand. 




Solen. Tallinns skyline i horistonten. Havsspegel. En fiskare på en sten.





Sofie. Och Calle.



Elise.
John hade det mysigt hemma hos mormor och morfar.



Papporna fixade grillen och vi hade årets grillpremiär under solens strålar. Tittar man ut just nu så faller det snöflingor stora som femkronor så det känns ganska så otroligt att det stod en grill där ute igårkväll. 



Skymningen föll. Det var plötsligt mörkt. Och vi hade suttit och pratat nästan hela natten. 

Nu är det söndagskväll och uppladdningen inför veckan har börjat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar