söndag 28 april 2013

Daytona

Vi anlände Daytona torsdagskväll vid halv tio efter ca fyra timmars bilkörning längs I 95.
Allt gick klockrent förutom den sista kvarten. Det var nämligen inte världslätt att hitta rätt hus i mörkret när gps:en sa att vi var framme på rätt adress. Numren på husen var inte satta i nummerordning så det var precis som i Tallinn. Börja leta.


Makens kusin med familj tog emot oss med öppna armar när vi väl hade hittat fram. Maken har tre kusiner här i USA som är systrar med varandra. En av dem tog emot den svenska stormen med gäster.

På fredagmorgonen tog vi det lugnt och gav oss inte ut förrän det var dags att ta oss till piren på Daytona Beach där Annika ( den yngste av kusinerna ) hade tänkt att vi skulle äta lunch.





Vi tog ett bord uppe på "The Roof" på piren.








Från en beach till en annan, kan man säga. Inte lika mycket folk som i Miami. Inte lika blått vatten. Men lika exotiskt för oss som kommer från en sjumånaders mörk och kall vinter i Tallinn.



Efter lunch gav vi fyra oss ut på egna äventyr. Vi lämnade Annika och Andrew efter maten och drog mot Daytona International Speedway. För den som kan sin Tom Cruise vet att Days of thunder spelades in här. Annars är detta en världskänd racerbana för Nascar-tävlingar. 


Till min brorsa!


Hamburger-mästaren.

På kvällen var det dags för barbecue med alla makens kusiner samt deras familjer. Och deras pappa som är min mans farbror. Hamburgare i mängder producerades och lades på grillen. 



Tack alla ni underbara människor som verkligen gör vår vistelse till ett minne för livet. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar