onsdag 3 april 2013

En hel dag

Idag har skolan en så kallad "Parent - Teachers - Conference - Day".

Det betyder att lärarna finns tillgängliga för samtal mellan förälder och lärare, samt elev under 15 minuter. Alla familjer i skolan har fått möjlighet att skriva in oss hos de lärare vi vill ha samtal med. Och väljer man att inte ha nåt samtal så har man en ledig dag.

Vi har ju varit med ett tag nu så vi vet i dagsläget vad dessa samtal handlar om. Under de tidigare terminerna har dessa konferenser varit från klockan 12.00 på dagen och lektionerna inställda under eftermiddagen.
Nu körde skolan med en ny variant. Att vi har hela dagen på oss att prata med lärarna. Så hela skoldagens lektioner är inställda helt enkelt. Kan bero på att skolan aldrig har haft så många elever tidigare iofs. De hade aldrig hunnit med alla under en eftermiddag.

Vill man som förälder vara med är det helt sonika att ta ledigt från jobb.

Vi bokade upp oss för samtal hos en del lärare. Några för den ena sonen och några för den andra. MIna killar valde att ha samtalen under förmiddagen så att resten av dagen blev ledig. Andra familjer valde annorlunda och passade på att ta sovmorgon istället.

Nu är klockan 11.23 och vi är färdiga för dagen.

Tur det för den här mamman är inte helt hundra ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar