lördag 13 april 2013

Älskar såna här lördagar!


Idag lördag var det avslutningsdagen på Friendly Olympics. Sedan i torsdags har dessa ungdomar tävlat mot och med varandra under härliga former.
Lördagens schema bestod av finalspelet av bollsporterna såsom badminton, volleyboll och basket.


Junior Boys från ISE  grade 6-8, skulle spela semifinal i volleyboll vid tolvtiden. Hela familjen Lorentzson var på plats för att se Calle och hans lagkompisar spela mot PSI från Kiev. Tyvärr blev matchen en aning försenad pga att deras motsåndare var samma lag som även spelade basket och de var tvungna att spela klart den matchen först. Och det var egentligen tur att det blev lite försenat för volleyboll-domaren tappade hela sin lunch på banan som tog lite tid att få bort.



Semifinalen vann International School of Estonia med 2-0 i set. Nu fick vi föräldrar en liten paus och vi satt på läktaren och tog en fika. Som en av papporna hade åkt och fixat åt oss. 



När finalen skulle börja mellan Tallinn och skolan från Vilnius, hade föräldrarskaran vuxit en hel del och även stora delar av de tävlande samlades för att kolla.



Det blev en otroligt spännande match med ett bra spel från båda lagen. 1-1 i set och så ett skiljeset som slutade 15-9 till Vilnius. För första gången i historien tog ISE en medalj i en lagsport i Friendly Olympics. Well done! Även Seniorerna grade 9-10 tog silver i basket.



Award Ceremony. 
Alla medaljer skulle delas ut. Medaljörerna fick gå fram en och en och ta emot sina priser och diplom.
Ett brons och ett silver tog Calle med sig hem.



Nu är vi hemma och maken ska bara "sova en timme" innan han ska börja med middagen. Jag väntar så länge. För jag tänker inte dela på hummern och ta ut tarmar och hjärna. 






Mina finaste.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar