fredag 7 oktober 2011

Seriematchdebut o solen skiner

Äntligen är sonen klar för sitt nya lag, FC Flora!

Nu har alla papper varit uppe på FIFAS bord och kontrollerats av FIFAs generalsekreterare. Sen tillbaka till det estniska fotbollsförbundet samt det svenska fotbollsföbundet och nu är registreringen nere på tränarnivå och allt är klart.

Match kl 16.00 och sonen är uttagen i startelvan. Vi har fått ansöka om ledigt från skolan då samlingen redan är kl. 15.00.
Dagen till ära så kommer det tre kompisar till honom från Sverige och hälsar på. Liksom lagom till första matchen. Vilken tajming! ( ja, vi har fyllt kylen för fyra tonårskillar!! )

Så jag fixar med mig lite fika, åker till flygplatsen för att plocka upp gäster. Sen drar vi på match och fikar lite. Här har de ingen kiosktradition där föräldrar ställer upp så ska det fikas är det att ta med själv.

Ikväll blir det väl ännu mer fotboll, kan jag tänka mig. Men då i TV-form.
Finland-Sverige. Vi kollade faktiskt på biljeter till den matchen och överraska gästerna med det, för den spelas ju i Helsingfors och det är bara 1½ timmes båtfärd härifrån. Och bara 15 minuter till hamnen från vårat hus så det hade faktiskt varit himla smidigt och väldigt roligt.

Men det passade inte med gästernas flygtider och så har vi ju en helt annan viktig match att beskåda idag visade det sig!

Så det så!

1 kommentar: