lördag 4 maj 2013

Lördagsnöje

Idag har maken ägnat bra många minuter åt till att krafsa och klia gräsmattan på sin trötta rygg.
Kunder riktigt känna hur skönt gräsmattan tyckte att det var.


Hoppas maken kan ägna lika många minuter till att klia lilla frun på ryggen ikväll.



För ett år sedan blev vårt grannhus klart. Det har stått möblerat och klart sen dess, men vi har inte sett en människa på plats. Bara att en Porche Cayenne har stått på garageuppfarten då och då. 
Idag stod de på sin terass. Maken gick fram och hälsade. Pappan i huset berättade att de bor i Monaco annars. De är här i Tallinn nån vecka i bland bara. "För huset har två saunas och det är så bra". Så de har ett hus i mångmiljonklassen stående för ett besök nån gång ibland för att kunna basta.
Fint, då vet vi.



Calle har spelat match ikväll. En underbar fredagkväll på A Le Coq Arena. Både för spelare och föräldrar.  En sol som värmde kinderna och det var så gott att stå där på sidan. Såna stunder älskar jag. Spelet behövde solen inte värma för det skötte spelarna så bra själva. Fc Flora var toppen denna kväll och jag tror de spelade sin bästa match nånsin. Kan båda gott inför Gothia Cup i sommar.



Motståndarlaget hette Infonet och är mestadels ryssar. Det har varit tuffa incidenter lagen emellan under årens lopp.  Vi har ju hunnit se några bataljer under våra år här i stan.



Lördagsmys på en sportarena nånstans i Tallinn.


Notera Fc Floras killar när denna man gick förbi.

Den här mannen , mina damer och herrar. 
Det är motståndarlagets tränare och han är ingen man vill bli osams med, kan jag säga. 
Stackars hans attleter på plan och de stackare som satt på bänken och grät.
Han skrek och gormade och enligt mina söner som nu för tiden förstår en hel del ryska, berättade att han svor och härjade på sin killar.
Med stora gester och stora boktsäver och höga ljud var det nog inte nådigt att åka hem som förlorare denna kväll.

De är 12-13 år.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar