fredag 30 november 2012

Christmasbasket x 12 och freeedag

Nästa vecka är det dags för PTA att börja sälja lotter till alla barn i skolan för att de ska kunna ha chansen att vinna Christmasbaskets.

Varje klass i skolan har fått ett tema att följa och sedan får varje familj som önskar,  lämna ett litet bidrag till korgen. Korgen ska sedan lottas ut på julavslutningen som äger rum den 14 december. I år fick grade 7 "Games" och grade 9 "Wellness".






Skolan har egentligen ingenting med denna aktivitet att göra utan det är endast PTA som arrangerar.

Det är PTA som skickar ut mail till alla föräldrar, som bestämmer tema, som köper alla korgar att lägga sakerna i och som sedan slår in alla dessa 12 härliga korgar i cellofan. Samt står i tamburen och säljer alla lotter.







När man har köpt en lott så ska den läggas i respektive skolåda som står framför den Christmasbasket man vill vinna.


Hoppas det hamnar många sålda lotter i den här lilla lådan.






Så här fint blev det efter ett par timmars jobb. En mamma hade med sig kaffe och en mamma hade med sig kakor så vi hann med att fika också. 

Hoppas det hamnar många sålda lotter i den här lilla lådan också.

Annars är det "Anders"-dagen idag och jag och maken förlovade oss på Vilmarkshotellet i Kolmården just denna dag för 16 år sedan. Minns det som om det vore igår.Vi satt och kollade på Inomhus fotboll i Sporthallen i Linköping och sen drog vi norrut i all hemlighet. Utan att säga nåt till nån. Gud, så spännande det var. Att det blev just på Anders-dagen hänger inte ihop med att en av oss heter just så, vilket man lätt skulle kunna misstänka. Vi hade träffats året innan, den 2 december och tänkte att vi skulle hålla oss i närheten av det datumet. Men den 2 december skulle infalla mitt i veckan och vi ville ha lördagen.  När vi graverade våra ringar kom vi på att det var namnsdag den dagen.

Och tänk att för varje år som går sätter vi nytt pers. 

Grattis på namnsdagen, älskling!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar