tisdag 1 januari 2013

Sista dagen på 2012 bjöd på en liten överraskning.

På årets sista dag hade jag bokat en liten suprice till min min fina svägerska, som under de 17 år vi känt varandra även blivit min fina vän.
Eftersom hon just har fyllt år och det var nyårsafton och allt så ville jag hitta på nåt.

Hennes dotter fick såklart hänga på på samma överraskning. Klockan 11.30 hade jag sagt att de skulle vara klara för avfärd mot okänt mål. Exakt den tiden satt vi i bilen.






Lite nervöst var det allt att inte veta destination. Särskilt när jag bad de ta med sina telefoner och programera in mitt nummer.


Här inne jobbar stans gulligaste tjejer.


 På Pikk 40 gick vi in där två pigga och alerta tjejer stod och väntade på oss. Malin och Elina tog av sig jackorna och så fick de sätta sig ner och helt enkelt bara bli omhändertagna för en liten stund.




De fick varsin hårtvätt, hårbottenmassage samt välja vilken festfrisyr de ville. Att hitta en festfrilla på så kort varsel var ju inte så värdlslätt så frisörerna fick fria tyglar på Malin och mig. Elina hade en bild i telefonen som hon önskade likna. Och det visste jag, därför var det viktigt att deras telefoner var med.





Tre tjejer blev tre helt olika frisyrer. Roligt!
Medan vi satt där så såg vi hur skumpan plötsligt kom fram. Inte till oss dock, men säkert så var det planerat att tjejerna skulle fixa till varandra när vi andra hade lämnat dem för att göra sig festfina till kvällen. Så mysigt för dem.

Efter våran mysiga tjejstund var det dags att åka hem till killarna som under den tiden hade hunnit handla allt till kvällen.





Kvällen avnjöts av en smarrig trerätters middag där efterrätten inte var klar förrän 23.45.
Då var det dags att ge sig ut till havskanten med alla glas, rislampor och inte minst  eld för att få igång dessa lampor. Tyvärr regnade det skapligt mycket så lamporna blev en aning tunga och svåra att få iväg. Men till slut så svävade några av dem ut över havet. Fyrverkerierna runt om över Tallinns horisont var precis som förra året lika mäktiga att se. 

Slutet gott allting gott!



2 kommentarer:

  1. Tack underbara du för en härlig stund! Tack även för mysiga dagar, visst var det mysigt! ;)

    Kram kram svägerska med dotter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var jättemysigt att ha er hos oss under några dagar.
      Verkligen mysigt! :)

      Radera