fredag 19 juli 2013

10 av 123

Gänget som har hejat på Fc Flora absolut hela veckan. Varje match har dessa stått på kanten, hejat, klappat händerna, glatt sig, oroat sig, druckit kaffe och ätit glass.



Medan killarna värmde upp inför första slutspelsmatchen igår så passade Calle på att chilla med publiken en smula. Han fick nämligen spelförbud av tränaren för resten av turneringen. Så kan det gå. Men har stadigt stått vid avbytarbänken o stöttat.



Vi tjejer på väg till 8-delsfinalen.

Igårkväll spelade de 8-dels final mot CEF 18 Tucuman från Argentina. Alla 22 spelare fick slita hårt den matchen på en urusel plan med en mycket märklig domare mitt i alltihopa. 
FC Flora förlorade en väldigt jämn match med 2-1, där egentligen båda hade lika nära att vinna. Dessa argentinare har idag spelat tre matcher till, varav finalen var den sista. Där åkte de på stryk mot Stocksund. Det betyder att Calles lag kom på en mycket hedrande 10 plats där drygt 123 lag startade i måndags i Boys 13.


Och så det här med avsked.....

Calle hade fixat en tröja till sin tränare som en avskedspresent. Med ordet "Tack" skrivet på 3 olika språk ville han tacka för två grymt fina år tillsammans med det här härliga gänget. En enorm känslofull stund för alla inblandade. 


Både glädje och sorg inbäddat i ett och samma ögonblick. En efter en kom de fram.


Ben säger Hej då.



Taavi säger Hej då.


Kristians tur.


Och sist men inte minst andrekaptenens tur, Tanel.

Tack killar, det har varit fantastiskt att följa er två år långa resa tillsammans. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar